Bostadsgiganten.se
En blogg om hus, hem och trädgård

Dröm om ett nytt badrum

april 14, 2008 16:20 by Miss Garden

Att renovera badrum är ibland ett välkommet jobb. Man kanske har funderat på detta en lång tid. Ibland är det ett mindre välkommet jobb. Får man en vattenskada är det bråttom och kanske inte helt önskat.

När det gäller badrum så är det precis som med kök, kostnaderna kan lätt sticka iväg. Man beställer hem badrumskataloger eller besöker sidor på nätet för att få inspiration, och det ena badrummet är snyggare och modernare än det andra.

Badrumsinredning

Ska man göra om hela badrummet med ny inredning och nytt porslin så finns det hur mycket som helst att väja mellan. Enkelt och stramt, romantiskt eller exklusivt. Det finns badrum för alla smaker. Ett badrum är så mycket mer än bara badkar och tvättställ. För att få ett snyggt och lättskött badrum betyder övrig inredning jättemycket. Det är bara ut och börja söka på Google så hittar man mängder av olika badrumsinredning

Blandare, knoppar och beslag

När badrummet nästan är klart så är det dags för att installera kranar, krokar och beslag i badrummet. Men man behöver även speglar, hållare för toapappret och kanske läckra tandborstmuggar. Ofta kan det vara dessa detaljer som är pricken över i:et för att få ett riktigt läckert badrum.

Golvvärme för ditt badrum

De flesta som renoverar sitt badrum idag, väljer också att installera golvvärme. Har man ett golv av klinkers är detta nästan nödvändigt, eftersom golven annars blir kalla och otrevliga att gå på.

Nu är det bara att sätta igång och planera. Och så förstås ta fram stora plånboken, för det är inte billigt med ett nytt badrum.


Bli den första att värdera denna post

  • Currently 0/5 Stars.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Kommentarer är stängt