Bostadsgiganten.se
En blogg om hus, hem och trädgård

Julpynt och adventsstakar

november 21, 2009 18:33 by Miss Garden

Snart är det dags att börja plocka fram julpynt och adventsstakar. Eftersom vi renoverade huset precis i början av året så känns det som att en del av pyntet och adventsdekorationerna behöver bytas ut. In med lite nytt och trendigt.

Jag har själv jättedålig koll på vad som är inne nu, så jag tänkte att jag gör väl en sökning på julpynt och ser vad som finns. Då hamnade jag på en av alla webbshoppar för olika roliga, annorlunda prylar och hittade lite kul saker. Kanske inget som jag kan tänka mig att hänga i granen, men kul som present till honom/henne som "har allt". Vad sägs om en inspelningsbar julkula, där du dessutom kan sätta in ett fotografi på den som sjunger eller pratar. Du hittar den på Fungadgets. Eller varför inte göra lite julfint på arbetsplatsen med en usb-julgran som lyser i rött och blått.   

Nu var det inte den här typen av prylar jag var ute efter utan snyggt och modernt utan att vara så supertrendigt att jag bara kan använda det i år. När jag sökt runt lite så ser jag att det inte finns någon riktigt tydlig trend. Det verkar funka med allt från traditionella röda träljusstakar till de mer moderna julstjärnorna på fot. Även för julgranen är det inte så mycket nytt vad jag kan se, det funkar fortfarande med traditionella röda kulor, men det finns även gott om silver och guld. Jag tror jag fortsätter att köra med mina guldkulor som hängt med ett antal år.

För mitt nya stora fönster i vardagsrummet har jag bestämt mig för adventsstjärnor på fot. Vita enkla stora stjärnor med metallfot blir mitt val.


Bli den första att värdera denna post

  • Currently 0/5 Stars.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Kommentarer är stängt