Bostadsgiganten.se
En blogg om hus, hem och trädgård

Renoveringen av mitt hus

september 26, 2008 15:23 by Miss Garden

Vi har ju äntligen bestämt vilket kök vi ska ha, men det går annars trögt med renoveringen. Vi vet i princip hur vi vill ha det och förhoppningsvis kommer det en eller två snickare i början på december och sätter igång. Förutom köket ska vi även renovera varddagsrum och hall. Slå ut väggar, byta golv och tak och tapetsera om.

Däremot går det inte trögt i min hjärna. Jag har redan bestämt vilka möbler jag vill ha. För när vi väl renoverat är det helt nya möbler som gäller. Vi får väl se om det som finns i plånboken räcker, för naturligtvis är det inte billigaste möblerna från IKEA som gäller denna gången. Nä, jag har hittat allt jag vill ha i MIO:s katalog. Soffa, matsalsbord, soffbord, stolar, skänk, ja allt kommer från MIO. Men då kostar det ju därefter också. Sen drömmer ju maken om ny platt-TV och ny musikanläggning. Ojojoj, jag ser 1000-lapparna rulla iväg.


Bli den första att värdera denna post

  • Currently 0/5 Stars.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Kommentarer är stängt