Bostadsgiganten.se
En blogg om hus, hem och trädgård

Verkligheten kommer ikapp - hösten är här

augusti 22, 2009 22:13 by Miss Garden

Inser helt plötsligt att jag inte skrivit i bloggen på hela långa sommaren. Senaste inlägget är från slutet av maj, när jag rapporterade om fågelboet vi hade under takfoten på huset. Tyvärr missade vi helt när ungarna lämnade boet, en dag var det bara tomt och tyst. Kanske berodde det på att vi inte tillbringade någon tid på altanen, vädret var urtrist den första halvan av juni.

Under sommar och semester tycker jag att det lätt blir så att man struntar i städningen inomhus. Dammsugaren åker fram när tussarna börjar flyga på golvet. Idag insåg jag att nu är det inte sommar längre, nu är det dags att få in regelbundna vanor och städa ordentligt varje vecka. Eftersom jag tycker det är urtråkigt att städa, gäller det att peppa sig själv eller hitta ett kul sätt att fixa städningen på. Förutom att ha favoritmusiken på högsta volym, så kan lite kul städprodukter underlätta.

Visst behöver man bra rengöringsmedel, en ordentlig dammsugare etc, men genom att ha lite roliga, uppiffade, färglada trasor, moppar och andra städgrejer så blir det så mycket roligare med städningen. Vem har sagt att disktrasan måste vara traditionellt blå, gul eller rosa. Många nya färger och roliga tryck gör torkandet lite, lite roligare.

Kanske blir det lite roligare att göra rent i köket med denna söta disktrasa från Cosas.com


Bli den första att värdera denna post

  • Currently 0/5 Stars.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Kommentarer är stängt